Veelgestelde vragen

De beste rechercheurs stellen de betere vragen en krijgen daardoor betere antwoorden …

Wat is nodig om samen te spelen op afstand??

Een ErvaarSpel is bij uitstek geschikt om met elkaar op afstand te spelen. Een videoverbinding is onderdeel van het spel en je kunt samen, tegelijkertijd, aan de slag met de verschillende uitdagingen.

Met hoeveel personen kan je een ErvaarSpel doen?

Voor ieder dossier zijn er minimaal 2 personen nodig en maximaal 5 deelnemers mogelijk. Wil je met een grotere groep aan de slag, dan adviseren wij meerdere bestellingen te plaatsen. Dan kan je – in teams van maximaal 5 personen – gelijktijdig met hetzelfde dossier aan de slag en kijken wie het eerder heeft opgelost.

Hebben we een social media-account nodig?

Soms moet je diep graven om de waarheid te achterhalen, daarbij kan het inderdaad zo zijn dat je extra informatie kunt vinden van verdachten of hoofdrolspelers op Facebook of Instagram. Het is dus goed dat zeker één van de spelers een social media account heeft.

Vanaf welke leeftijd kan je meespelen?

Onze spellen zijn ontwikkeld voor kinderen vanaf 16 jaar. Het is niet zo dat er beeld- of tekstmateriaal gebruikt wordt dat ongeschikt is voor jongere kinderen, maar de uitdaging vraagt wel om wat kennis en levenservaring.

Kan ik het spel pauzeren of opnieuw spelen?

Wil je helemaal opnieuw beginnen, later verder gaan of heb je een vriend die het spel ook eens wil spelen? De uitdaging is een race tegen de klok. Begin dus pas met de uitdaging als je echt 90 minuten de tijd hebt om deze ook op te lossen. En iemand anders laten spelen, zonder te betalen, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Kunnen wij hulp vragen als wij er niet uitkomen?

Jullie worden ingeschakeld als specialisten. Dus wij verwachten dat het jullie lukt. En misschien is het goed om te weten dat er professionals aan de zijlijn staan om jullie hints te geven.

Wanneer kan ik aan de slag met het dossier?

Zodra je hebt betaald, heb je direct toegang tot het dossier. De juiste link vind je in je bevestigingsmail.

Kan ik een spel cadeau doen aan iemand anders?

Zeker! Zodra je hebt afgerekend, worden de door jou opgegeven teamleden uitgenodigd. Geef je liever een cadeaubon, dan kan dat ook zeker. Stuur dan even een mailtje naar support@ervaarspel.nl.

Hoe kom ik bij mijn aangekochte dossier?

De link naar jouw dossier kan je terugvinden in onze bevestigingsmail.

Het lukt mij niet om in te loggen, wat nu?

Gebruik bij het inloggen het emailadres en de inlogcode die je per mail ontvangen hebt. Werkt het dan nog niet, mail support@ervaarspel.nl of stuur een appje naar 06 417 955 50.

Kunnen we ook met het bedrijf of in grotere teams spelen?

Zeker! Onze spellen zijn uitermate geschikt om tegelijkertijd met meerdere teams te doen. Wij kunnen zonder moeite tot 1.000 personen tegelijkertijd laten spelen.