Hoe werkt het?

Onze unieke aanpak uitgelegd

  • Per dossier kan je met 2-5 personen aan de slag. Let erop dat je de e-mailadressen goed invult! Na betaling, krijgt ieder teamlid via e-mail direct zijn/haar informatie om in te loggen.
  • Spreek een moment af dat jullie aan de slag gaan. Het dossier is toegankelijk zodra jullie allemaal zijn aangemeld.

  • Ieder teamlid heeft toegang tot dezelfde informatie en kan via chat communiceren met externe specialisten.

  • Onze escape rooms dagen je uit, ze staan niet vol met hints en beperken zich niet tot de informatie waarover je direct de beschikking hebt.

Video afspelen

Bekijk ook de veelgestelde vragen via de knop hieronder. Staat daar het antwoord ook niet bij, email ons dan jouw vraag via support@ervaarspel.nl

COMPONENT 1

CHATBOT ALS ASSISTENT

Via de chatbot krijg je contact met de contactpersoon op het dossier. Hou hem/haar op de hoogte van jouw vorderingen, dan krijg je snel genoeg door of jullie op het goede spoor zitten. 

COMPONENT 2

VIDEOBELLEN VOOR DIRECT CONTACT

Om goed samen te kunnen werken, is elkaar kunnen zien en met elkaar kunnen praten cruciaal. Zodra je online inlogt in onze software, heb je ook direct contact met je medespelers. Makkelijk en eenvoudig.

COMPONENT 3

MIDDELEN VOOR EFFECTIEF SAMENWERKEN

Samen aan de slag met opdrachten betekent dat ieder met een eigen kleur in de opdracht of puzzel aantekeningen kan maken. Zo kan je zien wat anderen doen, makkelijker overleggen en ook daadwerkelijk samen tot een oplossing komen.